Bartın Sel : Bartın'da Sel Köprüleri Yıktı - Haberler - Bartın'da etkili olan şiddetli yağışlar sonrası yaşanan sel felaketinde korku dolu anlar kameralara yansıdı.

Bartın Sel : Bartın'da Sel Köprüleri Yıktı - Haberler - Bartın'da etkili olan şiddetli yağışlar sonrası yaşanan sel felaketinde korku dolu anlar kameralara yansıdı.. Valilik sel ve heyelan uyarısı. Bartin'da, yağmur ve eriyen kar sularının etkisiyle kentin içinden geçen ırmak taşma irmak kenarındaki çay bahçelerinin bir kısmı su altında kaldı. Bartın, sağanak yağmur nedeniyle adeta felaketi yaşıyor! Bartın, türkiye'nin en çok yağış alan batı karadeniz bölgesindedir.hemen her mevsim bol yağış alır.dağlardan gelen yağmur suları bartın ırmağı ve. Bartın kurucaşile ve amasra ilçelerinde gece saatlerinde başlayan sağanak yağmurun dereleri taşırması sonrasında sel meydana geldi.

Bartın'da etkili olan şiddetli sağanak bazı bölgelerde sele yola açtı, araçlar sürüklendi, çok sayıda iş yeri sel nedeniyle ahşap bir evin büyük bölümü yıkıldı, evdeki yaşlı bir kadın da sel sularına kapıldı. 11 yaşındaki bir çocuk sel sularına kapılarak kayboldu. Bartın valisi nusret dirim otobüsün çevresindeki yaklaşık 1 kilometrelik alanında suyla kaplı olduğunu belirterek şöyle anlattı. Bartın kurucaşile ve amasra ilçelerinde etkili olan sağanak yağış sonrasında taşan dereler sele neden oldu. Bartın kent merkezi ve ilçelerinde etkili olan.

Bartın-sel suları şelale oluşturdu - Haberler
Bartın-sel suları şelale oluşturdu - Haberler from foto.haberler.com
Mahsur kalanlara saatler sonra ulaşıldı. Kastamonu'nun cide i̇lçesi'nden i̇stanbul'a giden yolcu otobüsü, bartın'ın amasra i̇lçesi'ne bağlı göçgündemirci köyü mevkii'nde yükselen sel suları nedeniyle mahsur kaldı. 21 mayıs 1998'de bartın'da 3 gün süren etkili yağış nedeniyle bartın çayı 10 metre yükselmiş, şehrin yüzde 70'i sular altında kalmıştı. Afet ve durum yönetimi merkezi tarafından yapılan yazılı açıklamada, özellikle amasra ve. 21.06.2019 14:43 | son güncelleme: Kurucaşile belediye başkanı mehmet zihni i̇lçemize bağlı tekkeönü köyünde derenin taşması nedeniyle sel suları 1 metre kadar yükseldi. Valilik sel ve heyelan uyarısı. Teknik rapor ve basın bildirisi.

Bartın'da etkili olan şiddetli yağışlar sonrası yaşanan sel felaketinde korku dolu anlar kameralara yansıdı.

Valilik sel ve heyelan uyarısı. Bartın kent merkezi ve ilçelerinde etkili olan. 21 mayıs 1998 yılında yaşadığımız sel felaketinin üzerinden tam 22 yıl geçmiş. 2 köyde 1 metre sel suyu i̇lçeye bağlı tekkeönü köyü'nde de dere taşması sonucu sel meydana. Kuvvetli yağış uyarısı günlerdir meteoroloji tarafından yapılıyordu. Mahsur kalanlara saatler sonra ulaşıldı. Bartın, türkiye'nin en çok yağış alan batı karadeniz bölgesindedir.hemen her mevsim bol yağış alır.dağlardan gelen yağmur suları bartın ırmağı ve. Ile ilgili olarak demokratik kitle örgütleri. Bartın kurucaşile ve amasra ilçelerinde etkili olan sağanak yağış sonrasında taşan dereler sele neden oldu. Bartın, sağanak yağmur nedeniyle adeta felaketi yaşıyor! 21.06.2019 14:43 | son güncelleme: Bartın`ı etkisi altına alan kar ve yağmur, soğuk hava ile etkisini sürdürüyor. Bartın kurucaşile ve amasra ilçelerinde etkili olan sağanak yağış sonrasnda taşan dereler sele neden oldu.

21.06.2019 14:43 | son güncelleme: Teknik rapor ve basın bildirisi. Mahsur kalanlara saatler sonra ulaşıldı. Ile ilgili olarak demokratik kitle örgütleri. Bartin kozcağız hasankadı beldesinde yaşanan sel felaketi'nde mahsurkalma anlarımız.

Bartın'da sel: 1 kişi kayıp
Bartın'da sel: 1 kişi kayıp from i.gazeteduvar.com.tr
Bartın'da etkili olan sağanağın ardından sele kapılarak hayatını kaybeden 70 yaşındaki i̇smail çeliktaş'ın cenazesi. Afet ve durum yönetimi merkezi tarafından yapılan yazılı açıklamada, özellikle amasra ve. Bartin'da, yağmur ve eriyen kar sularının etkisiyle kentin içinden geçen ırmak taşma irmak kenarındaki çay bahçelerinin bir kısmı su altında kaldı. Kastamonu'nun cide i̇lçesi'nden i̇stanbul'a giden yolcu otobüsü, bartın'ın amasra i̇lçesi'ne bağlı göçgündemirci köyü mevkii'nde yükselen sel suları nedeniyle mahsur kaldı. Bartin kozcağız hasankadı beldesinde yaşanan sel felaketi'nde mahsurkalma anlarımız. 2 köyde 1 metre sel suyu i̇lçeye bağlı tekkeönü köyü'nde de dere taşması sonucu sel meydana. Ile ilgili olarak demokratik kitle örgütleri. Çok sayıda ev, iş yeri sular altında kalırken, sel sularına kapılan araçlar.

Ev ve iş yerlerini su bastı.

Çok sayıda ev, iş yeri sular altında kalırken, sel sularına kapılan araçlar. Daha önce de yaşanan çeşitli taşkınlar ve özellikle 1998 yılında yaşanan sel felaketi sebebiyle. Bartın'da yaşanan sel felaketinde 164 vatandaşın kurtarıldığı, 461 konut ve 72 iş yerinin hasar gördüğü bildirildi. Kastamonu'nun cide i̇lçesi'nden i̇stanbul'a giden yolcu otobüsü, bartın'ın amasra i̇lçesi'ne bağlı göçgündemirci köyü mevkii'nde yükselen sel suları nedeniyle mahsur kaldı. Bazı araçlar sel sularında mahsur kaldı. Bartın'da etkili olan şiddetli yağışlar sonrası yaşanan sel felaketinde korku dolu anlar kameralara yansıdı. Afet ve durum yönetimi merkezi tarafından yapılan yazılı açıklamada, özellikle amasra ve. Kurucaşile belediye başkanı mehmet zihni i̇lçemize bağlı tekkeönü köyünde derenin taşması nedeniyle sel suları 1 metre kadar yükseldi. 11 yaşındaki bir çocuk sel sularına kapılarak kayboldu. Bartın kurucaşile ve amasra ilçelerinde etkili olan sağanak yağış sonrasnda taşan dereler sele neden oldu. Bartın`ı etkisi altına alan kar ve yağmur, soğuk hava ile etkisini sürdürüyor. İstanbul'a giden otobüsteki 45 yolcu sel suları sebebi ile'de mahsur kaldılar. Bartın'da sele kapılan çocuk kayboldu.

Bartın'da etkili olan şiddetli yağışlar sonrası yaşanan sel felaketinde korku dolu anlar kameralara yansıdı. Bartin kozcağız hasankadı beldesinde yaşanan sel felaketi'nde mahsurkalma anlarımız. Valilik sel ve heyelan uyarısı. Bartın'da etkili olan şiddetli sağanak bazı bölgelerde sele yola açtı, araçlar sürüklendi, çok sayıda iş yeri sel nedeniyle ahşap bir evin büyük bölümü yıkıldı, evdeki yaşlı bir kadın da sel sularına kapıldı. Daha önce de yaşanan çeşitli taşkınlar ve özellikle 1998 yılında yaşanan sel felaketi sebebiyle.

Sinop ve Bartın illerini sel vurdu! Bartın'da sele kapılan ...
Sinop ve Bartın illerini sel vurdu! Bartın'da sele kapılan ... from iasbh.tmgrup.com.tr
Hasankadı beldesi eskiemirler köyünde dün etkili olan aşırı. Kastamonu'nun cide i̇lçesi'nden i̇stanbul'a giden yolcu otobüsü, bartın'ın amasra i̇lçesi'ne bağlı göçgündemirci köyü mevkii'nde yükselen sel suları nedeniyle mahsur kaldı. Bartın'da yaşanan sel felaketinde 164 vatandaşın kurtarıldığı, 461 konut ve 72 iş yerinin hasar gördüğü bildirildi. 21 mayıs 1998 yılında yaşadığımız sel felaketinin üzerinden tam 22 yıl geçmiş. Bugün 1998 sel felaketinin 22. 21 mayıs 1998'de bartın'da 3 gün süren etkili yağış nedeniyle bartın çayı 10 metre yükselmiş, şehrin yüzde 70'i sular altında kalmıştı. Mahsur kalanlara saatler sonra ulaşıldı. Kuvvetli yağışın dün gece başladığı sağanak yağış bartın'da sel ve heyelana neden oldu.

Çok sayıda ev, iş yeri sular altında kalırken, sel sularına kapılan araçlar denize sürüklendi.

Bartın`ı etkisi altına alan kar ve yağmur, soğuk hava ile etkisini sürdürüyor. Bartın'da etkili olan sağanağın ardından sele kapılarak hayatını kaybeden 70 yaşındaki i̇smail çeliktaş'ın cenazesi. Çok sayıda ev, iş yeri sular altında kalırken, sel sularına kapılan araçlar. Bartın'ın kurucalişe ilçesi, tekkeönü köyü ile amasra ilçesine bağlı göçgündemirci köyünde etkili olan sağanak yağmur nedeniyle dereler taştı. İstanbul'a giden otobüsteki 45 yolcu sel suları sebebi ile'de mahsur kaldılar. Bartin kozcağız hasankadı beldesinde yaşanan sel felaketi'nde mahsurkalma anlarımız. Ile ilgili olarak demokratik kitle örgütleri. 21.06.2019 14:43 | son güncelleme: Bugün 1998 sel felaketinin 22. Bartın'da etkili olan şiddetli sağanak bazı bölgelerde sele yola açtı, araçlar sürüklendi, çok sayıda iş yeri sel nedeniyle ahşap bir evin büyük bölümü yıkıldı, evdeki yaşlı bir kadın da sel sularına kapıldı. Bartın, türkiye'nin en çok yağış alan batı karadeniz bölgesindedir.hemen her mevsim bol yağış alır.dağlardan gelen yağmur suları bartın ırmağı ve. Bartın kurucaşile ve amasra ilçelerinde etkili olan sağanak yağış sonrasnda taşan dereler sele neden oldu. Hasankadı beldesi eskiemirler köyünde dün etkili olan aşırı.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook