Tornádó Csehország - Lesújtó videós felvételek a halálos csehországi tornádóról ... / A tornádó sújtotta településekre osztrák és szlovák mentőautók érkeztek, bécs két mentőhelikoptert is küldött a csehek megsegítésére.

Tornádó Csehország - Lesújtó videós felvételek a halálos csehországi tornádóról ... / A tornádó sújtotta településekre osztrák és szlovák mentőautók érkeztek, bécs két mentőhelikoptert is küldött a csehek megsegítésére.. Eine sprecherin der rettungskräfte bestätigt das gegenüber lokalen medien. Hodonín településén fákat tépázott meg, kerítéseket bontott le és házakat zúzott szét. Csak a házak falai maradtak meg, tetők és ablakok nélkül. Tornádó csapott le csehország és szlovákia határán. Csak a házak falai maradtak meg, tetők és ablakok nélkül.

Egyre több fenyegető jel érkezik nyugati szomszédságunkból: Már egy hete minden nap havas zivatarok, viharok alakulnak ki tőlünk nyugatra, északnyugatra. Ritkán látott tornádó söpört végig csehország délkeleti részén, amiről többek között az ap is beszámolt. Antonín tesarík, a hodoníni kórház igazgatója a televízióban úgy nyilatkozott. Tíz sérültnek súlyos az állapota.

Népszava Tornádók pusztítanak Mississippi államban ...
Népszava Tornádók pusztítanak Mississippi államban ... from nepszava.hu
Elmondása szerint a mentők megkezdték a megrongált házak átkutatását, és pontosabb számokat valószínűleg csak a. Tornádó pusztított csütörtök este csehország déli határán, hodonín város közelében. Már egy hete minden nap havas zivatarok, viharok alakulnak ki tőlünk nyugatra, északnyugatra. A radikális baloldal eltávolította az egyik legnagyobb amerikai elnök szobrát new yorkban. Csehország és szlovákia határán ugyanis egy, a térségben rendkívül ritkának számító, hatalmas erősségű szélvihar csapott le, ami óriási károkat hozzátette: A szélvihar megrongálta a templomot is, ledöntötte a templomtornyot és elvitte a tetőt. A tornádó sújtotta településekre osztrák és szlovák mentőautók érkeztek, bécs két mentőhelikoptert is küldött a csehek megsegítésére. Tornádó pusztított csehország és szlovákia határán, eddig 200 sérültről számoltak be a hatóságok, de halálos áldozatok is vannak.

2 ennyi maradt egy férfi házából a tornádó pusztítása után mikulcicében.

Többen meghaltak és rengetegen megsérültek, amikor csütörtök este tornádó söpört végig csehország déli részén. A templomnak nincs se tornya, se. Rengeteg a sérült, hatalmas az anyagi kár! A tornádó fákat csavart ki a földből gyökerestől, tetőket szakított le, buszokat és autókat borított fel. 3 moravska nova ves, szintén körülbelül 60 kilométer távolságra található brnótól. Településünkön tornádó söpört végig, amely a falu felét a földdel tette egyenlővé. „településünkön tornádó söpört végig, amely a falu felét a földdel tette egyenlővé. Az országos meteorológiai szolgálat közösségi oldalán számolt be az esetről. Egyre több fenyegető jel érkezik nyugati szomszédságunkból: A radikális baloldal eltávolította az egyik legnagyobb amerikai elnök szobrát new yorkban. Csak a házak falai maradtak meg, tetők és ablakok nélkül. A tegnapi csehországi tornádó hatása szlovákiát is érintette. Hodonín településén fákat tépázott meg, kerítéseket bontott le és házakat zúzott szét.

Többen meghaltak és rengetegen megsérültek, amikor csütörtök este tornádó söpört végig csehország déli részén. Elmondása szerint a mentők megkezdték a megrongált házak átkutatását, és pontosabb számokat valószínűleg csak a. Elmondása szerint a mentők megkezdték a megrongált házak átkutatását, és pontosabb számokat valószínűleg csak a. A szélvihar megrongálta a templomot is, ledöntötte a templomtornyot és elvitte a tetőt. Hodonín településén fákat tépázott meg, kerítéseket bontott le és házakat zúzott szét.

Képtár - Időkép
Képtár - Időkép from www.idokep.hu
Legalább 150 ember megsérült és hatalmas anyagi károk keletkeztek. Többen meghaltak és rengetegen megsérültek, amikor csütörtök este tornádó söpört végig csehország déli részén. Teile von ortschaften wurden verwüstet. Csehország és szlovákia határán ugyanis egy, a térségben rendkívül ritkának számító, hatalmas erősségű szélvihar csapott le, ami óriási károkat hozzátette: A tornado has swept through several villages in the czech republic, killing five people and leaving more than 150 others injured. A legnagyobb károkat hodonín és breclav városok környékén okozta. Csak a házak falai maradtak meg, tetők és ablakok nélkül. Már egy hete minden nap havas zivatarok, viharok alakulnak ki tőlünk nyugatra, északnyugatra.

A tornádó sújtotta településekre osztrák és szlovák mentőautók érkeztek, bécs két mentőhelikoptert is küldött a csehek megsegítésére.

A templomnak nincs se tornya, se. A felhőtölcsér pusztításáról számos felvétel érkezett. Miközben csehország és szlovákia határán tornádó pusztított, németországban és ausztriában jégeső tarolt. Már egy hete minden nap havas zivatarok, viharok alakulnak ki tőlünk nyugatra, északnyugatra. Rengeteg a sérült, hatalmas az anyagi kár! 29 fokos a balaton vize. Tíz sérültnek súlyos az állapota. A tornádó sújtotta településekre osztrák és szlovák mentőautók érkeztek, bécs két mentőhelikoptert is küldött a csehek megsegítésére. Egyre több fenyegető jel érkezik nyugati szomszédságunkból: Hrusky, luzice és moravská nová ves és hodonín településeken házak tucatjait. Ein schweres unwetter im südosten tschechiens hat mindestens drei menschenleben gefordert. Tornádó csapott le csehország és szlovákia határán. A tornádó sújtotta településekre osztrák és szlovák mentőautók érkeztek, bécs két mentőhelikoptert is küldött a csehek megsegítésére.

Csak a házak falai maradtak meg, tetők és ablakok nélkül. A felhőtölcsér pusztításáról számos felvétel érkezett. A tornádó sújtotta településekre osztrák és szlovák mentőautók érkeztek, bécs két mentőhelikoptert is küldött a csehek megsegítésére. Csak a házak falai maradtak meg, tetők és ablakok nélkül. Elmondása szerint a mentők megkezdték a megrongált házak átkutatását, és pontosabb számokat valószínűleg csak a.

Képtár - Időkép
Képtár - Időkép from www.idokep.hu
Hrusky, luzice és moravská nová ves és hodonín településeken házak tucatjait. Tornádó pusztított csütörtök este csehország déli határán, hodonín város közelében. Ez a frontzóna közeledik most magyarország felé. Elmondása szerint a mentők megkezdték a megrongált házak átkutatását, és pontosabb számokat valószínűleg csak a. Teile von ortschaften wurden verwüstet. Csak a házak falai maradtak meg, tetők és ablakok nélkül. A kora esti órákban a csehország és szlovákia határán egy tornádó komoly károkat okozott. Csak a házak falai maradtak meg, tetők és ablakok nélkül.

Csak a házak falai maradtak meg, tetők és ablakok nélkül.

Tornádó csapott le csehország és szlovákia határán. Egyre több fenyegető jel érkezik nyugati szomszédságunkból: A templomnak nincs se tornya, se. A tornádó sújtotta településekre osztrák és szlovák mentőautók érkeztek, bécs két mentőhelikoptert is küldött a csehek megsegítésére. Tíz sérültnek súlyos az állapota. Elmondása szerint a mentők megkezdték a megrongált házak átkutatását, és pontosabb számokat valószínűleg csak a. Tornádó pusztított csehország és szlovákia határán, kétszáznál is több sérültet láttak el a kórházakban, és halálos áldozatok is vannak. A tegnapi csehországi tornádó hatása szlovákiát is érintette. A tornádó fákat csavart ki a földből gyökerestől, tetőket szakított le, buszokat és autókat borított fel. A helyi mentőszolgálatokat adták hírül ezeket az információkat, közvetlen azután, hogy csütörtök késő este jött létre az a tornádó, ami elemi erővel csapott le. A radikális baloldal eltávolította az egyik legnagyobb amerikai elnök szobrát new yorkban. 3 moravska nova ves, szintén körülbelül 60 kilométer távolságra található brnótól. Eine sprecherin der rettungskräfte bestätigt das gegenüber lokalen medien.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook